(Видео) Талентираната Елвира Јангеловска со гимнастиката го освојува светот / ТелмаТВ

Екипа на националната телевизија Телма посетата на Македонска Каменица ја искористи да сними одличен прилог со младата Елвира Јангеловска, 12 годишна гимнастичарка од нашиот град

Погледнете го видео прилогот за нашата млада сограѓанка, гимнастичарката Елвира Јангеловска. Има само 12 години, се занимава со гимнастика од најрано детство. Освоените 50 медали, се причина повеќе, ваков бисер и талент да биде побаран да продолжи да настапува за Русија, каде таа и ги бележи своите почетоци во овој спорт.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *