ВИДЕО: Гладијаторски борби меѓу малолетници во центарот на Скопје

Две момчиња се тепаат, а стотина други страсно навиваат. Сцената, која наликува на бокс-меч на отворено, ја следат и возрасни луѓе кои заедно со малолетниците го чекаат исходот, пренесе Самопрашај.

повеќе

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *