Видео: Вера Мештеровиќ во новиот спот на Владо Јаневски

Владо Јаневски сними спот за композицијата „Откако си негова“. Уште една од неговите балади кои допираат до срце…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *