Велигденска забава во Мотел “Мерак”

Повелете на попладневно музичко уживање во Недела (08.04.2018г.) на Велигденска забава со Група “Respekti Band” во Мотел “Мерак” – Луковица.

Јавете се на +389 75 354 506 , 075 354 505 и резервирајте го вашето место за уживање во пријатна атмосфера со прекрасна разновидна музика и вкусна храна.

(промотивен текст)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *