ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРИТЕ

Сите пензионери кои својата пензија ја добиваат преку Македонски пошти итно е потребно најдоцна до 20 август да се пријават во една од банките во Крушево за да ја добијат на време својата пензија.

Доколку не го направат истото можно е да следи доцнење во исплаќањето на пензиите.

Оваа неопходност доаѓа по отпочнувањето на стечајната постапка за Еуростандард банка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *