ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ЧЛЕНОВИТЕ НА ЛОВЕЧКОТО ДРУШТВО М.КАМЕНИЦА – САСА

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ЧЛЕНОВИТЕ НА ЛОВЕЧКОТО ДРУШТВО М.КАМЕНИЦА – САСА

Ловечкото друштво М.Каменица САСА ги известува членовите дека ловот во ловиште Вратиславци, заклучно со денеска 31. Јануари 2023 година, е завршен.

Во соопштението од ловечкото друштво се напоменува дека, секое непријавено движење во ловиштата ќе биде санкционирано согласно законот за ловство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *