ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ЗДРУЖЕНИЈАТА НА ГРАЃАНИ, ФОНДАЦИИТЕ И СПОРТСКИТЕ КЛУБОВИ ОД МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Македонска Каменица, 08.01.2021 година – Општина Македонска Каменица испрати Известување до Здруженија на граѓани, фондации, спортски клубови и други форми на здружување од областа на спортот за доставување на финансиски и наративен Извештај за реализирани финансиски средства кои ги имаат добиено од Општина Македонска Каменица во 2020 година.

Целиот текст оддокументот со Известување од општина Македонска Каменица го објавуваме во прилог:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *