ВАЖНА ВЕСТ: Помош за семејството на Драги Стоименов кој почина од Ковид 19 во Германија

Четириесет и деветгодишниот Македонец Драги Стоименов во четвртокот починал во Германија како последица од Ковид-19. Неговото семејство преку социјалните мрежи бара помош за да може починатиот да го донесат до Македонија.

Еве линк каде можете да ги донирате вашите средства:

https://www.facebook.com/donate/991472624927053/?fundraiser_source=external_url

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *