Брегалница и Беласица на врвот од Втората фудбалска лига – Исток

Заврши третото коло од Втората фудбалска лига – Исток. Еве ги резултатите по двојки:

Питу Гули 0–6 Брегалница

Беласица 2-1 Каменица Саса

Осогово 0-1 Тиквеш

Кожув Гевгелија 2-1 Победа

Плачковица 1-1 Кит Го

По завршувањето на третото коло табелата изгледа вака

1. Брегалница 9 бодови (подобра гол разлика)

2. Беласица 9 бод

3. Тиквеш 7

4. Кожув Гевгелија 5

5. Каменица Саса 3

6. Победа 3

7. Питу Гули 3

8. Кит Го Пехчево 2

9. Плачковица 1

10. Осогово 0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *