Бразилката Танде де Соуза Фрагосо пристигна во ЖФК Каменица САСА. Од клубот очекуваат ефективен напад со бројни погодоци

Бразилката Танде де Соуза Фрагосо дојде во ЖФК Каменица САСА. Од клубот очекуваат ефективен напад со бројни погодоци

– Нашата нова фудбалерка Туане де Соуза Фрагосо во наредните две години ќе допринесе со креативност, ефективност и многу голови, – напишаа од ЖФК Каменица САСА за пристигнувањето на новата фудбалерка.

Доаѓа од екипата на Фламенго, Бразил. Станува збор за врвен напаѓач. Топло добредојде и среќа за Туане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *