Бошко Стаменковски освои прво место на „Трофеј Београда“

Каменичанецот Бошко Стаменковски изминатиот викенд учествуваше на Бенч прес турнирот „Трофеј Београда“ во Србија. Стаменковски го освои првото место на турнирот подигнувајќи 135 кг. на бенч преса. Тој настапи во категоријата Ветерани -74кг.

Натпреварот беше под организација на Пауерлифтинг федерацијата на Србија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *