Бошко Стаменковски на меѓународен стритворкаут турнир во Хрватска

Бошко Стаменковски утре патува на меѓународниот стритворкаут турнир во Пула, Хрватска кој ќе се одржи на 7 септември.Стаменковски ќе  настапи во четири дисциплини, пропаѓања, пропаѓања со 48 кг., склекови и седнувања со 60 кг.

Турнирот се одржува по седдми пат , а учество ќе земат натпреварувачи од целиот балкан.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *