Бидете дел од најдобрата забава во пица ресторан “Филитеа” со “Акорд Бенд”

Вечерва „Акорд бенд“ во пица – ресторан „Филитеа“

Бидете дел од најдобрата забава во градот!!!!

Вечерва Акорд Бенд во пица – ресторан „Филитеа“.

Одлична храна и добра музика – Пица-ресторан „Филитеа“ Кочани, 03.12.2023 (недела) 20:30 ч.

Направете ја вашата резервација на 070/922-100.

Највкусните пици и пастрамајлии во градот за вистински љубители на храна, единствено во „Филитеа“.

Богато мени и голем избор на бургери, скара, поховано, стек во сос, ладни сендвичи и десерти.

Ве очекуваме и ви гарантираме одлична забава.

(МедиаПоинт Маркетинг)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *