Бидете внимателни при патување од Македонска Каменица кон Делчево

Македонска Каменица, 04.01.2021 година – Продолжува чистењето, но и свлечувањето на нови карпи на регионалниот пат Македонска Каменица – Делчево. Во неколку наврати, во текот на денот сообраќајот беше во застој.

Првите одрони се регистрирани напладне кај “Баркова чешма”. Веднаш е реагирано од Македонија Пат, доколку вторите и поголеми одрони се случија околу 15:50 часот. Тие се наоѓаат кај местото викано ,,Црна точка”. Македонија Пат продолжува со чистење на одроните и во текот на вечерните часови, се до нормализирање на состојбата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *