БЕРОВСКИ ЛУД СПУСТ СО “КОЛИЧКИ НА ЛАГЕРИ” (ВИДЕО)

Убаво е да се види што некои деца во Македонија сеуште имаат детство 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *