Ајде „експерти“, објавена е македонската песна за Евровизија


Вечерва беше промовирана песната и спотот на Eye Cue, нашите претставници на овогодинешната Евровизија.

Македонската „експертска“ јавност има нова можност да го каже својот став. Овој пат, Eye Cue и нивната „Lost and found“ се на тапет.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *