Атанасовски: Продолжуваме со градежната офанзива во општина Македонска Каменица

Атанасовски: Продолжуваме со градежната офанзива во општина Македонска Каменица

Продолжува градежната офанзива во Македонска Каменица, – истакна градоначалникот Димчо Атанасовски во краткото соопштение каде додава дека целосно е завршено асфалтирањето на крак во село Дулица во должина од 400 метри.

Исто така, како што истакна градоначалникот Атанасовски, започна изградбата на локален пат и во населеното место кај Филтер станицата во село Моштица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *