АПСОЛУТЕН ХИТ! КАМЕНИЧАНЕЦОТ ДАМЈАН СНИМИ КОВЕР НА „МАЈКО“ ОД ЛОЗАНО

Дамјан Стоименовски од Македонска Каменица уште еднаш го покажа својот раскошен музички талент. Денес го објави најновото видео, ковер на мегапопуларната „Мајко“ од Влатко Лозаноски – Лозано.

Беспрекорната изведба слушнете ја на линкот подолу

Следете не на Instagram и Facebook или станете наш subscriber на Youtube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *