Антониа Гиговска воодушеви со врвна изведба на „Ако згрешам нека изгорам“

Антониа Гиговска со врвна изведба на „Ако згрешам нека изгорам“ во Ѕвездичките на Пинк

Жирито беше воодушевено од прекрасниот избор на песна, како и од брилијантниот настап на Антониа Гиговска. „Ако згрешам нека изгорам“ и нашата претставничка собраа само пофалби.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *