YouTube: Најгледаното во 2017-та година

Се ближиме кон крајот на уште една година, периодот кога меѓу другото YouTube традиционално ја објавува колаж топ листата на најгледаните видеа. Погледнете кои видео содржини ја одбележаа 2017-та година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *