True Sound of Kamenica и Kurban Fest подготвуваат музичко шоу!

Веќе се подготвува програмата за четвртото издание на True Sound of Kamenica Festival, но и за првиот Kurban Fest. Во подготовка се и неколку промотивни настани кои ќе им претходат на фестивалите, а првите изведувачи ќе бидат објавени до крајот на јануари. Музичкото промотивно шоу ќе се оддржи во текот на февруари или март.

Во тек се преговорите и со еден од најдобрите балкански бендови за настап на официјалниот TSOK 2018, додека пак, концептот за оддржување на Kurban Fest се уште се развива.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.