“Stand Up Comedy Night” во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 19.11.2018 година – Каменичани ќе имаат можност да проследат урнебеснен “Stand Up” настап на феноменалниот комичар Бојан Велевски.

Перформансот се случува во Дом на култура со почеток од 19 часот во четврток на 22 Ноември, во организација на КИЦ Романса од Македонска Каменица.

Билетите се пуштени во продажба и истите по цена 80 денари можат да се купат на билетарата во Дом на култура – Македонска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *