Младинските екипи на ФК Каменица-САСА на гостински терен ги “разрешетаа” своите врсници од ФК Кочани. Вкупни 0:10 на трите натпревари одиграни викендов во Кочани

Викендов младинците на ФК Каменица-САСА одиграа три натпревари според возрасни[…]

Read more