Libero Travel доделува наградно патување

ЛИБЕРО ТРАВЕЛ и овој пат Ве НАГРАДУВА ! ! !
Вашата задача е едноставна, за да сте потенцијален добитник на патување за Истанбул за двајца за 8 март!
?Лајкни ја нашата фејсбук фан страна –
https://www.facebook.com/Libero-Travel-1589351851280118/
?Лајкни и сподели ја објавата (ЈАВНО)
?Во коментар означи го пријателот со кого сакаш да патуваш!
ОСВОЈ БЕСПЛАТЕН АРАНЖМАН ЗА ДВАЈЦА ЗА ИСТАНБУЛ ЗА 8 МИ МАРТ!

Добитникот по случаен избор ќе биде избран на 20 -ти февруари и ќе се објави на фејсбук страната на Libero Travel

Leave a Reply

Your email address will not be published.