kamenica.mk ќе ги избере најуспешните каменичани во последните дваесет години

Порталот kamenica.mk ќе ги избере најуспешните каменичани во последните дваесет години. Ќе се избираат најдобрите во повеќе области-спорт, култура, образование, економија… Во изборот активно ќе бидат вклучени сите граѓани кои ќе можат да гласаат на анкетите кои во следните неколку дена ќе бидат објавени.

Во пресрет на изборот кој е прв од ваков карактер во Македонска Каменица, kamenica.mk е отворена за сите Ваши сугестии, предлози и идеи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *