Kamenica.mk ви прикажува: Пригодна програма на учениците при ООУ “Св. Кирил и Методиј” по повод Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби (Видео)

05.XII.2017 kamenica.mk

ООУ “Св. Кирил и Методиј” од Македонска Каменица се приклучи кон одбележување на Меѓународниот ден на лицата со посебни потреби, со организирање на пригодна програма која пред учениците од училиштето, нивните родители и посетителите беше прикажана во Дом на културата.

За сите оние што не беа во можност да присуствуваат на овој преубаво организиран настан, kamenica.mk ви ја прикажува пригодната програма во која учествуваа учениците со посебни потреби од училиштето, заедно со своите другарчиња- соученици од IV до IX одделение при ООУ Св. Кирил и Методиј:

Leave a Reply

Your email address will not be published.