Cliff of Moher Pub самоиницијативно е затворен. Борбата против коронавирусот е приоритет.

Од утре (15.03.2020) Клиф оф Мохер Паб – Македонска Каменица нема да работи, со цел да се допринесе во борбата за спречување на ширење на коронавирусот. Кафе барот ќе биде отворен кога ќе се нормализира оостојбата во државата,

Од Клиф оф Мохер упатија апел граѓаните времето да го поминуваат дома, со значително намалени контакти, а сите останати правни субјекти кај кои тоа е можно да прекинат со работа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *