Младинските екипи на ФК Каменица-САСА на гостински терен ги “разрешетаа” своите врсници од ФК Кочани. Вкупни 0:10 на трите натпревари одиграни викендов во Кочани

Викендов младинците на ФК Каменица-САСА одиграа три натпревари според возрасни[…]

Read more

Кошарката е игра во која секогаш и секаде победува КК “Баскет-Кам” од Македонска Каменица. Каменичани на гости го “прегазија” и КК “Пиколо” од Кочани

Момците од категоријата М-18 на КК Баскет-Кам од Македонска Каменица[…]

Read more