Кошарката е игра во која секогаш и секаде победува КК “Баскет-Кам” од Македонска Каменица. Каменичани на гости го “прегазија” и КК “Пиколо” од Кочани

Момците од категоријата М-18 на КК Баскет-Кам од Македонска Каменица[…]

Read more