Учениците од I до V одделение при ООУ “Кирил и Методиј” на градскиот плоштад во Македонска Каменица традиционално го одбележаа 1-ви Април – “Денот на шегата и смеата”

Македонска Каменица, 1.Април 2017 (www.kamenica.mk) Денес во организација на ООУ[…]

Read more