Известување до граѓаните: Благодетниот оган од Ерусалим годинава ќе биде донесен и во Светиот храм “Св. Успение на Пресвета Богородица” во Македонска Каменица

Македонска Каменица, 14 Април 2017 лето Господово (www.kamenica.mk) Свештенството од[…]

Read more