5 вежби за задник и нозе со Загорка Видоевска

Како најдобро да ги затегнете и оформите задникот и нозете? Одговорот на ова прашање го даваме во нашето најново фитнес видео, во кое Загорка Видоевска ви покажува пет вежби што истовремено влијаат на затегнување и оформување на задникот и на нозете. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.