103 полициски службеници во изолација

103 полициски службеници се ставени во изолација. Меѓу нив има службеници од Скопје, Тетово, но и други градови.

 

Алсат јавува дека станува збор за припадници на Единицата за брзо распоредување (ЕБР), но засега не се знаат повеќе детали за тоа кога и каде се остварени можните контакти со заразени лица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *