10 работи кои Трамп ќе ги направи за Македонците

Ова се десет работи кои Трамп ќе ги направи за Македонците:

  1. Во првите 100 дена од неговиот избор ќе ги реши сите приватни проблеми на македонските граѓани.
  2. Сите Македонци кои се во странство ќе ги врати во нивната татковина.
  3. Сите Македонци ќе добијат сопствен стан, автомобил и работа која ја посакуваат.
  4. Секој Македонец ќе добие 10.000 долари неповратен кредит.
  5. Сите Македонци, без исклучок, ќе бидат на приоритетна листа за патување во вселената.
  6. Сите Македонци ќе можат да одат на летување и зимување во САД, се разбира, бесплатно.
  7. Трамп ќе ги укине сите политички партии во Македонија и ќе може да се гласа само за него.
  8. Сите пари кои ги има Трамп ќе бидат инвестирани во Македонија.
  9. Трамп ќе исполнува најмногу до три лични желби на секој Македонец.
  10. Велес ќе биде прогласен за главен град на САД.  Trump

Leave a Reply

Your email address will not be published.