Џамбо Агушев со својот оркестар ќе настапи на BBC TV во Лондон

Џамбо Агушев нашиот светски познат трубач кој со својот оркестар на најдобар начин ја претставува Струмица и Македонија преку своите музички настапи на неговиот фејсбук профил ги извести сите негови фанови дека наскоро тој и неговиот оркестар ќе настапуваат во една од најгледаните телевизии во светот BBC TV во Лондон. Како што објави Џамбо, уште еден негов сон е остварен!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *