ЈП КАМЕНА РЕКА СО ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ГРАЃАНИТЕ НА МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Македонска Каменица 05, Јули 2017г.

Се известуваат сите корисници на водоводната линија од Сувата маала дека денес 05.07.2017 година заради активност на промена на вентил, вода за пиење нема да имаат во периодот од 11:30 до 14:00 часот. По замената на дотраениот вентил водата веднаш ќе биде пуштена во употреба.
Однапред Ви благодариме за разбирањето…

ЈП КАМЕНА РЕКА – МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Leave a Reply

Your email address will not be published.