ЈП “Камена Река” потставува нова фекална канализација во Карадачко маало

fb_img_1474368268862ЈП “Камена Река ” во текот на денешниот и во текот на наредните денови актовно ќе работи на поставување на нова фекална канализациона мрежа во Карадачко маало. Со оваа активност ЈП “Камена Река” ќе продолжи се до целосно решавање на овој долгогодишен проблем со кој секојдневно се соочуваат граѓаните од овој дел на Македонска Каменица.fb_img_1474368280623

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *