ЈАВЕН ПОВИК ЗА ОБУКА НА ПОЖАРНИКАРИ

Македонска Каменица 25.09.2018 година

Центарот за обука на пожарникари „Pegaz EDU“ со Јавен повик за кандидати за програмата – Пожарникар.

Програмата се однесува за учебната 2018/2019 година, а обуката започнува од месец октомври 2018 година. Со завршувањето на обуката добивате сертификат лиценциран од Министерството за Образование и Наука.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *