ФК Академија САСА патува на пријателски натпревари со ФК “Azzurri” во Радовиш

Младите фудбалери од ФК Академија САСА, генерации 2011,2012,2013 утре ќе патуваат на пријателски натпревар во Радовиш против врсниците од екипата на Azzurri.

– Станува збор за добра екипа, со одлични услови за работа, каде нашите млади фудбалери ќе имаат можност да се дружат со своите врсници, да се надигруваат и да ги покажат своите фудбалски вештини, – истакнуваат од ФК Академија САСА

Натпреварите се играат утре, вторник на 11. Април, на Спортскиот комплекс во Радовиш, со почеток од 15:00 часот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *