Фиромавиот двапати плаќа. Што твиташе македонската заедница во 2017 година

Изминатиот викенд Твитер Македонија ги прогласи најдобрите во Твитер заедницата за изминатата година во 30 тина категории: Најдобар твитерџија/твитерџика, најдобра твит, најдобра риплај, најдобра организација на Твитер…

За најдобар твит измината година е прогласен: Фиромавиот двапати плаќа.

На блогот „И ја иам блог“, каде преку целата година неделно се објавува избор на најинтересните твитови,  е објавен избор на Најдоброто на Твитер во 2017 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published.