Фирма од Словенија има потреба од ѕидари. ПЛАТА ОДЛИЧНА!

Фирма во Словенија поради проширување на обемот на работа има потреба од мајстори-ѕидари. Заинтересираните кандидати треба да поседуваат бугарски пасош или важечка словенска работна виза. За работниците е обезбедено сместување, превоз до работа, a  се плаќа по 9 евра нето од работен саат.

За повеќе прашања може да контактирате на вибер на следниов број: +32 467 14 53 23

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *