Фирма во Белгија има потреба од работници. Плата одлична, платено сместување и превоз до работа!

Поради зголемен обем на работа, компанија нуди сигурна и одлично платена работа во фабрика за железо во Белгија. Заинтересираните треба да бидат од машки пол, на возраст до 35 години и да поседуваат бугарски пасош. Компанијата обезбедува сместување и превоз до работа.

Со работа се започнува веднаш, а заинтересираните кандидати можат да ги достават своите податоци и сите дополнителни прашања на следнава фејсбук фан страна – Palmas 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *