Учи музика! Ново видео на Chromatic Point

„Chromatic Point“ е етно-прогресив бенд, формиран во Македонија, во 2010 година. Основна идеја им е да и дадат нова димензија на прогресивната рок музика. Бендот веќе има снимено три студиски албуми, „Златен пресек“ (2012), „Слики од старата куќа“ (2014) и „Изгрев“ (2016). Новиот албум на „Chromatic Point“ може да се купи во „Југотон“ по цена од 300 денари.

Погледнете го второто видео од нивниот последен студиски албум „Изгрев”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *