Учествувајте во наградната игра на Либеро Травел – Кочани

И оваа недела Либеро Травел организира НАГРАДНА ИГРА!!!
За да сте потенцијален добитник на еднодневно капење треба да ги направите следните чекори:
Лајкни ја нашата каменица.мк фејсбук фан страна и фејсбук фан страната на Либеро Травел.
Лајкни и сподели го флаерот јавно
ОСВОЈ БЕСПЛАТНО ЕДНОДНЕВНО КАПЕЊЕ
Добитникот ќе биде избран во сабота, а ќе биде објавен на фејсбук страната на Libero Travel
GOOD LUCK 🙂
И за нашите редовни патници, собирајте 4 ваучери од еднодневно капење и 5 еднодневно капење добијте го ГРАТИС


В А Ж Н О: Пријавување најдоцна до петок, 13ти јули, а за важечка резервација се смета секоја резервација за која е извршена уплата до пред тргнување!!!
Тргнување секоја недела од:
Виница(автобуска станица) 01:45h
Кочани (пред ТА Либеро Травел) 02:00h
Штип (пед Нова Пошта) 02:30h
Враќање од Грција во 17:30 по локално времe

(текстот е маркетинг објава за потребите на Либеро Травел)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *