Урнебесно: Зоки Шумадинац и Цара Мими – “бог и батина” на српската естрада

Зоки Шумадинац со својата песна „Аутотјун“ ја насмеа публиката од целиот Балкан.

Не навлегуваме дали човекот е само шоумен или нешто друго е во прашање.

Замислете негова женска верзија!

Тоа е Цара Мими.

Погледнете го нивниот заеднички настап. Ако успеете да го гледате до крај, ви честитаме!

Leave a Reply

Your email address will not be published.