Урнебесно Видео: Пливај Менде

Можеби порано децата се санкаа и правеа снешковци од снегот, но овој Битолчанец дефинитивно има поинтересна идеја за тоа како да ужива во временските услови. Видеото сигурно ќе ве насмее и ќе ви го разубави денот. Погледнете:

Leave a Reply

Your email address will not be published.