Урнебесни фотографии од купувања на интернет, кои ќе ве насмеат до солзи!

Кога купувате работи на Интернет, постои ризик: сликата можеби не е иста со реалноста, па очекувањата може да ве разочараат!?

Пред да го отворите пакетот и да воочите дека производот воопшто не се совпаѓа со неговата фотографија, подгответе се за потенцијалното разочарување. Доколку сепак инсистирате да преферирате онлајн купување, за да бидете сигурни дека нема да погрешите  побарајте фотографија од вистинскиот производ и прашајте за неговата вистинската големина.

Во прилог погледнете ги фотографиите кои можеби ќе ве натераат да размислите два пати пред да нарачате нешто на интернет. Веруваме дека нема да ви биде тешко да ја согледате разликата помеѓу приложените фотографии, на кои правиме споредба што одредени купувачи  порачале, а што всушност добиле.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *