Тројца малолетници нападнале дете во Кочани, добија кривични пријави

Тројца малолетници нападнале дете во Кочани, добија кривични пријави

Надворешната канцеларија за криминалистички работи Кочани поднесе кривична пријава  против тројца малолетници од Кочани.

Според пријавата, тие што на 09.12.2021 на ул.„Раде Кратовче“ во Кочани физички нападнале малолетник.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *