СУПЕР ВЕСТ: Еднодневни патувања на плажа во Грција сега веќе и од Македонска Каменица и Делчево (ЛИБЕРО ТРАВЕЛ)

Либеро Травел започна со организирани еднодневни патувања до плажите во соседна Грција, со место на тргнување, сега веќе и од Македонска Каменица и Делчево. Веќе оваа недела Либеро Травел ве носи на прекрасните плажи во Неа Потидеа.
Цена за патувањето е 800 денари. Се патува секоја недела рано наутро, а враќањето е во вечерните часови.
За сите подетални информации околу точното место и време на тргнување можете да се јавите директно во агенцијата и да го резервирате вашето место на следните телефонски броеви: 072/272-800 078/372-800

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *