Стаменкова ги посети каменичките пожарникари

Градоначалникот на општина Македонска Каменица, Соња Стаменкова беше во посета на локалната ТПП Единица. На средбата со каменичките пожарникари се разговараше за нивните досегашни ангажмани, за функционирањето на ТППЕ, за проблемите со кои се соочуваат и со можностите за унапредување на нивната работа.

Целта на овие посети во општинските установи и институции е да се зголеми нивната ефикасност и да изнајдат начини за нивно подобро функционирање.

Leave a Reply

Your email address will not be published.